Mel Gibson leeft een heel ander leven in Signs (2024)

Film

Judith Regeling

&nbsp · &nbsp

Mel Gibson leeft een heel ander leven in Signs (1)

© Buena Vista International

Mel Gibson als Rev. Graham Hess in Signs

Delen

Vroeger was GrahamHess uit Signs dominee. Toen zijn vrouw stierf, stierf ook zijn geloof.

Graham (Mel Gibson) liet zijn gemeenschap achter zich en vestigde zich met zijn kinderen op het platteland van Pennsylvania.

Signs

Daar runt hij samen met zijn broer Merrill (Joaquin Phoenix) een boerderij. Het leven op die boerderij gaat zijn goddelijke gangetje. Totdat Graham en Merrill iets vreemdsvinden in hun maisveld: een enorm patroon van cirkels en lijnen. En ze zijn niet de enigen inSigns.

Graham ziet op tv dat meer boeren de tekensin hun velden hebben gevonden. Niemand weet hoe ze daar komen. Zijn de graancirkelseen uit de hand gelopen grap van een stel opgeschoten jongeren of is er meer aan de hand? Een buitenaardse invasie misschien? Graham en Merrill rusten niet voordat ze het weten.

Mel Gibson

Regisseur M. Night Shyamalan wilde zo min mogelijk special effects en computeranimaties gebruiken.De enorme graancirkels die je inSigns ziet zijn dus echt. Die echtheid deed het goed in de bioscoop: de film bracht wereldwijd een dikke 400 miljoen dollar op.

Shyamalan kwam niet meteen bij Mel Gibson terecht voor de rol van Graham. In eerdere versies van het script was de voormalige dominee ouder. Toen oude rotten als Paul Newman en Clint Eastwood bedankten voor de eer, paste de regisseur het scenario aan. Volgens hem was Mel Gibson uiteindelijk een logische keuze: Shyamalan ziethem als een man die zijn gezin ten koste van alles zou beschermen.

DIRECT KIJKEN? Ontdek hier wanneer Signs op tv is of waar je het kunt streamen. KLIK HIER

Tags en meer informatie

Cherry Jones Joaquin Phoenix Rory Culkin abigail breslin America Amerikaanse film gemeenschap graancirkels horrorfilm M. Night Shyamalan mel gibson sciencefiction Signs Special effects Verenigde Staten Veronica
Alle tips

Mel Gibson leeft een heel ander leven in Signs (2)

Partnerbijdrage

Deze zomer kijk je bij BBC First naar het nieuwste seizoen van The Outlaws

Ben je de komkommertijd op televisie met al die herhalingen even helemaal zat? Schakel dan naar BBC First, want daar is deze zomer het nieuwste seizoen van The Outlaws te zien.

Lees verder

LIVE Sporza: Formule 1 - GP van België Vanmiddag14:45 - 17:00 · Sport Max Verstappen hoopt voor het vierde jaar op rij de Grand Prix van België te winnen.Alleen is dat geen makkelijke opgave want de concurrentie ligt op de loer. Onder andereLando Norris, Lewis Hamilton en George Russellhijgen in zijn nek.
Tip Zomergasten Vanavond20:20 - 23:25 · Informatief Journalist en Ruslandkenner Jelle Brandt Corstius interviewt in deze aflevering van Zomergasten de in Estland geboren schrijver Sana Valiulina. Ze deelt haar inzichten over opgroeien onder Russische overheersing en over vrijheid en onvrijheid.
Laatste nieuws van TVgids.nl Meer nieuws 13:23 RTL zoekt thuiskandidaten die geldprijs willen winnen in nieuwe quiz 10:40 Zangeres Céline Dion maakt na vijf jaar bij Olympische Spelen verbluffende comeback 10:00 Jeroen Stomphorst en Ghislaine Plag hebben zin in de Olympische Spelen: 'Droom die uitkomt' 10:00 Dit moet je echt weten over de Olympische Zomerspelen van 2024 09:53 Boezemvriend Henny Huisman heeft 'leeg gevoel' na overlijden Jacques d'Ancona
De tv van gisteren Meer tv 28 jul De TV van gisteren: Heel veel mensen kijken naar Parijs
De nieuwste tips om te streamen Meer Tips 02:00 Corsage 00:00 Where the Crawdads Sing 27 JUL Trixie Motel 27 JUL Abduction 27 JUL The Holdovers
Tip Ik vertrek: Even weg Vanavond20:40 - 21:40 · Informatief Rudolf en René waagden het er in 2007 op: ze zochten hun geluk in Frankrijk. Ronald en Janine deden dertien jaar later hetzelfde. De koppels gaan in deze herhaling van Ik Vertrek: Even Weg bij elkaar op bezoek om te leren van de aanpak van de ander.
Tip vtwonen weer verliefd op je huis Vanavond19:31 - 20:29 · Informatief Marjolein trok met haar herdershond in bij Martijn, die al jaren in een eengezinswoning in Vianen woont. Hij koos destijds voor een volledig bruine inrichting. Marjolein is absoluut niet dol op deze kleur, zo blijkt in deze herhaling van VTwonen Weer Verliefd op je Huis.
Tip The Hunt for Red October Vanavond20:00 - 22:35 · Film In 1984 vaart de Sovjetonderzeeër Red October voor het eerst uit. Maar wat zijn de plannen van kapitein Marko Ramius? Je ziet het op 28 juli in The Hunt for Red October op Paramount Network.
Tip Jurassic Park Vanavond20:00 - 22:35 · Film In 1993 zaten hele bioscopen vol mensen met open mond.De dinosaurussen inJurassic Parkzagen er zo levensecht uit, dat het moeilijk te geloven was dat ze geanimeerd waren.
Tip Noah Vanavond20:00 - 22:40 · Film Noah is gebaseerd op het beroemdeBijbelverhaal: Russell Crowe bouwt alsNoach een ark om met zijn gezin en duizenden dieren aan de zondvloed te ontsnappen.
Tip Casa di Beau Vanavond20:06 - 21:40 · Amusem*nt De een acteert, zingt en danst, de ander maakt documentaires in oorlogsbied. Holly Mae Brood en Sinan Can zijn dit keer welkom in de Toscaanse villa van Beau van Erven Dorens. De Casa di Beau-presentator is nieuwsgierig naar hun jeugd.
Tip Action Point Vanavond20:33 - 22:16 · Film Vind je gewone pretparken niet gevaarlijk genoeg? Dan moet je naar Action Point!
START Lost boys and fairies Vanavond22:15 - 23:20 · Serie De eerste aflevering van de driedelige miniserie Lost Boys and Fairies schetst een intiem beeld van het hom*oseksuele koppel Gabriel en Andy. Ze willen dolgraag samen een kind adopteren, maar worstelen wel met het aanstaande vaderschap.

Toon meer tips

Mel Gibson leeft een heel ander leven in Signs (2024)

References

Top Articles
Kathleen Millicent Bartholomew
Services and Fees | Card Submissions
Warren Ohio Craigslist
Roblox Roguelike
Caesars Rewards Loyalty Program Review [Previously Total Rewards]
Tyson Employee Paperless
How To Be A Reseller: Heather Hooks Is Hooked On Pickin’ - Seeking Connection: Life Is Like A Crossword Puzzle
Ashlyn Peaks Bio
Directions To Lubbock
Needle Nose Peterbilt For Sale Craigslist
1TamilMV.prof: Exploring the latest in Tamil entertainment - Ninewall
Craigslistdaytona
104 Presidential Ct Lafayette La 70503
Chastity Brainwash
‘Accused: Guilty Or Innocent?’: A&E Delivering Up-Close Look At Lives Of Those Accused Of Brutal Crimes
Wgu Admissions Login
House Of Budz Michigan
Cashtapp Atm Near Me
Cpt 90677 Reimbursem*nt 2023
The Exorcist: Believer (2023) Showtimes
Missed Connections Dayton Ohio
Ms Rabbit 305
Ein Blutbad wie kein anderes: Evil Dead Rise ist der Horrorfilm des Jahres
Best Mechanics Near You - Brake Masters Auto Repair Shops
Ezel Detailing
Www.craigslist.com Austin Tx
kvoa.com | News 4 Tucson
15 Primewire Alternatives for Viewing Free Streams (2024)
800-695-2780
2004 Honda Odyssey Firing Order
Craigs List Jax Fl
Bj's Tires Near Me
Ancestors The Humankind Odyssey Wikia
Acuity Eye Group - La Quinta Photos
Kokomo Mugshots Busted
LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy Review - Latest Animated Special Brings Loads of Fun With An Emotional Twist
Today's Gas Price At Buc-Ee's
NHL training camps open with Swayman's status with the Bruins among the many questions
Craigslist Ludington Michigan
Bianca Belair: Age, Husband, Height & More To Know
Wo ein Pfand ist, ist auch Einweg
Sofia With An F Mugshot
Giovanna Ewbank Nua
Bill Manser Net Worth
How Big Is 776 000 Acres On A Map
John Wick: Kapitel 4 (2023)
Willkommen an der Uni Würzburg | WueStart
Sc Pick 3 Past 30 Days Midday
Craigslist Sparta Nj
Gear Bicycle Sales Butler Pa
Minecraft Enchantment Calculator - calculattor.com
2121 Gateway Point
Latest Posts
Article information

Author: Jerrold Considine

Last Updated:

Views: 6301

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jerrold Considine

Birthday: 1993-11-03

Address: Suite 447 3463 Marybelle Circles, New Marlin, AL 20765

Phone: +5816749283868

Job: Sales Executive

Hobby: Air sports, Sand art, Electronics, LARPing, Baseball, Book restoration, Puzzles

Introduction: My name is Jerrold Considine, I am a combative, cheerful, encouraging, happy, enthusiastic, funny, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.